Amarte Fonds

promotie & logo

Naamsvermelding Amarte

Als je een bijdrage hebt gekregen van Amarte vinden we het fijn als je hier melding van maakt bij de presentatie en promotie van je project. Denk bijvoorbeeld aan: drukwerk, sociale media, website of nieuwsbrief. Hiervoor kun je het logo van Amarte gebruiken. Klik hier om het logo te downloaden.

Wanneer je de naam van Amarte gebruikt in geschreven tekst kun je de volledige naam ‘Stichting Amarte Fonds’, of de afkortingen ‘Amarte Fonds’ of ‘Amarte’ gebruiken.

Promotie project

We laten een selectie van de projecten die we ondersteunen zien op onze website en sociale media. Hiervoor gebruiken we de beelden die je hebt ingestuurd bij je aanvraag, waarvoor je ons toestemming hebt gegeven om te delen. Wil je dat we andere beelden gebruiken, laat het ons dan weten.

Door de grote hoeveelheid aanvragen kunnen we helaas niet elk project in de schijnwerpers zetten. Komt de premièredatum dichtbij en wil je graag dat we je project promoten via onze Instagram pagina? Zorg er dan voor dat je @amartefonds tagt in de posts en/of stories die je publiceert en dan zullen wij ze delen.