Amarte Fonds

experts

Amarte maakt graag het verschil. Daarom bieden we naast een financiële bijdrage ook expertise, ondersteuning of begeleiding aan op andere gebieden. Dit doen we door je te koppelen aan een ‘expert’. Dit kan een maker zijn uit je eigen netwerk, maar ook iemand uit het netwerk van Amarte of een professional met wie je graag contact wil leggen. Als jouw aanvraag wordt gehonoreerd, stelt Amarte een percentage van het toegekende bedrag extra beschikbaar voor de samenwerking met een expert. Samenwerking met een expert is niet verplicht, maar het kan je wel verder helpen.

Waarom?

Soms kan één gesprek met een andere, meer ervaren professional je een stap verder brengen in je ontwikkeling als maker. Denk bijvoorbeeld aan iemand die meeleest terwijl je een script schrijft en met wie je kan sparren als je vastloopt. Of aan een mentor die je kan helpen met het professionaliseren van je kunstpraktijk of een PR-expert die je tips kan geven waar je je project het beste kan presenteren.

Hoe werkt het?

Het traject met de experts is elke keer anders, omdat het aangepast wordt op de behoefte van de aanvrager. Het is belangrijk dat de samenwerking echt iets oplevert, dus jij hebt de regie. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het proces in zijn werk kan gaan.

Stap 1

Denk bij het schrijven van je aanvraag na over welke expertise je nodig hebt. Dit kan iemand zijn om je te ondersteunen bij de ontwikkeling van je project, of iemand die jou als maker een stapje verder kan helpen.

Stap 2

In het aanvraagformulier beantwoord je een aantal vragen over de samenwerking met een expert. Welke expertise heb je nodig? Heb je al iemand in gedachten die jou zou kunnen helpen? En wat zou je diegene concreet willen vragen?

Stap 3

Als je aanvraag is toegekend zal een medewerker van het Amarte Fonds contact met je opnemen om de mogelijkheden van een samenwerking met een expert te bespreken. Misschien wil je een workshop volgen, een coachingstraject aangaan of gewoon een keer een kop koffie met iemand drinken om te praten over je project. Samen zoeken we iemand die goed bij jou en je project past en leggen we contact.

Stap 4

Het contact is gelegd! Je kunt nu zelf verdere afspraken maken met de expert. De financiële afwikkeling wordt door Amarte gedaan, dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken.